Zo maak je je outfit compleet

Sieraden zijn een veel gezien accessoire, veel mensen dragen er dagelijks een of meerdere. Denk hierbij aan een ring, oorbel, of stoere armband. Je kunt ook wat meer out of the box denken bij een piercing, bijvoorbeeld een zichtbare piercing. Er is in ieder geval meer dan genoeg keuze als je een leuk sieraad wil dragen. Lees snel verder om te weten hoe je je outfit compleet kan maken met het dragen van een sieraad.

Kleine detail kunnen je outfit helemaal afmaken

Draag je veelal een en dezelfde kleur? Niet zo gek, meestal neigen we naar wat rustigere kleuren. Daarom is het ontzettend leuk als je bij een wat rustige outfit, uitbundige accessoires toevoegt. Je kunt hierbij denk aan een groot paar blauwe armbanden of een leuke oorpiercing met een steentje eraan. Je kunt eveneens verschillende soorten sieraden met elkaar combineren, denk aan goud met zilver of rosé goud met zilver. Het zijn misschien niet de meest voor de hand liggende combinaties, maar zeker een keer het proberen waard! Doe wat bij je past en combineren maar!

Sieraden die niet voor de hand liggen

Waarschijnlijk niet het kleine detail waaraan je denkt, maar een zichtbare piercing kan je outfit helemaal compleet maken.  Daarnaast is je outfit afwerken met een mooie sjaal of leuke haarband ook een tof idee!

Neem de tips uit dit artikel mee en varieer er op los, in deze tijd is het leuk om te experimenteren hiermee!