Welke voordelen hebben sneakersokken?

Sokken lijken een klein onderdeel van je outfit, maar toch hebben ze veel invloed op je outfit. Het dragen van verkeerde sokken kunnen er echt voor zorgen dat je outfit toch net niet compleet is. Zorg er daarom voor dat je de juiste sokken draagt bij je schoenen en sneakers. We zullen je in dit artikel de voordelen van sneakersokken uitleggen. 

Wat zijn sneakersokken

Sneakersokken zijn een ideale uitkomst wanneer je een korte broek draagt of je pijpen ver zijn opgerold. Oftewel, wanneer er een deel van je enkels zichtbaar wordt. Als dit het geval is wil je niet dat er een stuk van je sokken bovenuit steekt en als helemaal niet als deze ook nog wit zijn. De oplossing voor dit probleem zijn de zogenaamde sneakersokken. Deze sokken zijn erg laag en kun je dus niet boven je schoenen uit zien komen. Toch bieden ze de voordelen van sokken en hoef je dus niet met blote voeten je schoenen in.

Toch lange sokken dragen? 

Mocht je toch lange sokken willen dragen? Bijvoorbeeld omdat het erg koud is of je dit gewoon fijn vindt zitten. Zorg er dan voor dat deze goed matchen bij de broek die je draagt. Je wilt het liefst een sok dragen die dezelfde basiskleur heeft als je broek, of die juist sterk contrasteert. Let er wel op dat je sokken altijd nieuwe ogen en dus niet faal zijn of gaten hebben. Gooi ze in dit geval gelijk weg!

Bron: https://www.corrykousensokken.nl/