Wat zijn de modetrends voor dames?

Het is nog winter maar de lente begint er aan te komen. Langzaam maar zeker begint de economie dan weer op gang te komen. Zowel mannen als vrouwen krijgen weer zin om te gaan shoppen. Want, een lekker zonnetje op je bol zorgt ervoor dat de portemonnee getrokken gaat worden. Maar aan welke trends kan je als vrouw nu niet ontkomen in 2020? Lees je mee?

Cowboy laarzen

Een van de populairste schoenen of laarzen zijn toch wel de cowboy boots. Deze boots kan je met ieder kledingstuk combineren en is een ware trend geworden. Mede hierom zijn er inmiddels heel veel verschillende merken die het voorbeeld hebben gevolgd en ook zijn overgegaan op het maken van deze boots. Combineer de cowboy laarzen met een jurke, rok of met je spijkerbroek. Wedden dat je vriendinnen stik jaloers zijn?!

Dierenprint

Naast de cowboy boots zijn er nog de schoenen met dierenprints. Van slangenprints tot aan zebra prints. Al moeten we zeggen dat de slangen print toch wel het meest gedragen en modieus is van allemaal. En in jouw kast kunnen ze ook zeker niet ontbreken. Wij weten zeker dat jouw favoriete merk ook deze geweldige prints in het assortiment heeft. Daardoor is de kans op slagen 100%!

Sandalen

En ook de sandalen mogen zeker niet ontbreken. Je kan sandalen kiezen met een lage of hoge hak. Het fijne aan de sandalen is dat je voeten lekker luchtig blijven als je moe bent van al dat shoppen. Tijd om een lekker drankje te doen op het terras en je voetjes laten luchten.

Welke trend mag jij niet missen?

De keuze is reuze voor de dames. Laat je adviseren in een schoenenwinkel naar keuze. Deze specialisten zullen je graag te woord staan en jou zo aan de perfecte schoenen helpen.