Mode

Trouwkleding trends 2021

Een trouwpak kopen kan een hele uitdaging zijn. Ook voor bruidegoms die normaal grote maten herenkleding kopen. Maar op je trouwdag verdien je het om er goed uit te zien, ook als je een maatje meer hebt. Ga jij dit jaar nog trouwen? Bekijk dan snel wat de trends zijn op het gebied van trouwkleding!

Gilets

Gilets zijn helemaal in! En niet gek, want gilets zijn ontzettend mooi. Niet alleen op het gebied van trouwkleding zijn gilets populair, ook bij zakelijke pakken of casual outfits zie je steeds vaker een gilet terugkomen. Weet je niet zo goed welke gilet je moet kiezen? Denk bijvoorbeeld aan een gilet in bijpassende kleur of ga voor een gilet met subtiele print! Of je nu in de zomer of winter trouwt, een gilet komt altijd goed van pas. In de winter zorgt het voor een extra laag en in de zomer zie je er nog steeds stijlvol uit, wanneer je je jasje uittrekt.

Pastelkleuren

Babyblauw of zachtroze: kleuren die dit jaar helemaal hip zijn. Nu het voorjaar eraan komt, is het leuk om wat zachtere kleuren te hanteren in je outfit. Pastelkleuren zijn op het gebied van casual kleding al een trend en nu dus ook voor trouwkleding. Vind je de zachte tinten niet iets voor jou? Dan is misschien het klassieke zwart iets voor jou. In de volgende alinea vertellen we hier meer over.

Stijlvol zwart

Stijlvol. Praktisch. Traditioneel. Een zwart trouwpak is klassiek en weer helemaal in. Praktisch omdat je dit pak ook na je trouwdag nog kunt dragen. Je kunt het zwarte pak combineren met een mooie smoking. Maak de look compleet door de juiste schoenen. Toch een beetje kleur? Verwerk dit in de pochet of corsage!

Stijlvol shoppen? Kijk eens op Melvinsi.nl.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *