Nieuws

Tricorp workwear

Dit merk staat voor mooie, sterke en duurzame werkkleding. Tricorp workwear maakt werkkleding voor veel verschillende branches. In hun assortiment is kleding te vinden zoals overalls, schorten, shirts en veiligheidsvesten. Ze hebben eigenlijk alle soorten werkkleding in hun assortiment. Hun kleding voldoet aan alle veiligheidsnormen die nodig zijn en kan dus gedragen worden bij alle beroepen. Het merk is in 1988 opgericht onder een andere naam met als doel professionals te voorzien van kleding, waardoor ze het beste uit hun werkdag kunnen halen. Tricorp workwear is al een aantal jaar marktleider in de werkkleding sector. Een aantal kernwaarden van het merk zijn innovatiedrang, visie op de toekomst, goede kwaliteit leveren en fijne service verlenen. Ze hebben al een groot klantenbestand, misschien voegt jouw bedrijf zich daar binnenkort bij? 

Goede werkkleding is belangrijk

Het is belangrijk dat werknemers zich vrij kunnen bewegen in hun kleding en dat ze zich er goed in voelen. Dit draagt ook bij aan het resultaat van hun werkzaamheden. Tricorp workwear is hierop gefocust, het maken van perfect zittende werkkleding. Op die manier kunnen werknemers hun taken goed uitvoeren en zien ze er goed uit. Het moet zo comfortabel mogelijk zitten, zodat ze vrij kunnen bewegen. Daarom gaat er veel aandacht naar het design en de pasvorm van de kleding van tricorp workwear, want goed werkkleding is belangrijk. Zorg er als bedrijf voor dat alle werknemers comfortabel kunnen werken in de fijnste werkkleding. Het geeft ook een stukje herkenning en eenheid aan de werknemers. Werkkleding kan ook bedrukt of geborduurd worden, wel leuk om het logo of naam van het bedrijf op de kleding te laten zetten natuurlijk.

Het assortiment van tricorp workwear

Tricorp workwear besteed veel aandacht aan het maken van de collectie. De werkkleding wordt uitgebracht in vele maten en uitvoeringen, zodat voor iedere werknemer fijne kleding is te vinden. Het assortiment is dus erg uitgebreid en daarnaast ook nog eens trendy. Tricorp workwear vind innovatie belangrijk en houdt daarom de nieuwste trend in de gaten en neemt deze mee in het ontwerpen de nieuwe collecties. In het assortiment is veel te vinden, van jassen tot overalls en simpele shirts. In alle kleuren en maten verkrijgbaar. Tricorp heeft het allemaal. Dat maakt een ruime keuze en dus geschikte kleding voor iedereen. 

Werkkleding kopen

Maakt niet uit wat voor beroep je uitoefent of wat voor bedrijf je hebt. Het is verstandig om werkkleding aan te schaffen. Het is praktisch, zorgt herkenbaarheid, comfort en veiligheid. Er is veel verschillende werkkleding te vinden in het assortiment van tricorp workwear, dat maakt het zo geschikt voor alle branches. Er is veel keuze betreft kleuren, maten en pasvormen. Tricorp heeft jassen, polo’s, truien, shirts, broeken, overalls en nog veel meer. 

Ook wil je er natuurlijk goed uitzien en daarom houdt tricorp goed de nieuwste trends en innovaties bij. Door de ruime keuze is er voor elke werknemer wel een passende outfit te vinden! Bestel daarom je werkkleding bij tricorp workwear, dan weet je zeker dat je comfortabel kunt werken.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *