Mode

Tips om je accessoires met je outfit te stylen

Er zijn van die dagen dat het gewoon maar niet wil lukken om je outfit mooi te krijgen. Je trekt een t-shirt aan en een broek, maar het wil er niet echt gestyled uitzien. Dat is vaak een teken dat je te weinig gebruik maakt van accessoires. Accessoires maken je outfit namelijk af en zorgen er voor dat je er tip top uitziet en dat het lijkt alsof je echt hebt nagedacht over wat je aan hebt gedaan. In dit artikel gaan we je een aantal tips geven, over hoe je het beste een outfit kunt stylen met accessoires.

Tassen

Een van de bekendste en tevens belangrijkste accessoires is natuurlijk de tas. Je hebt ontzettend veel verschillende soorten tassen, in allerlei kleuren, groottes en van verschillende merken. Dit maakt het soms lastig om te weten welke tas het beste bij welk outfit past. Om dit te bepalen kun je het beste bepalen hoe veel je eraan wilt besteden. Als je een groot budget hebt, kun je fellere kleuren kopen en verschillende soorten maten. Wanneer je liever maar één tas koopt, raden we je aan om voor een basic kleur te gaan en een normale grootte, waar voldoende spullen in passen. Een mooi merk hiervoor is bijvoorbeeld Patrizia Pepe van Maes & Hills Collection.

Sieraden

Naast de tas is een set van sieraden een must have. Zorg ervoor dat je altijd een aantal kettingen, armbanden en ringen in huis hebt. Je kunt ervoor kiezen om deze in verschillende kleuren te hebben, zoals goud, zilver en brons. Maar je kunt er ook voor kiezen om altijd dezelfde kleur te dragen. Hier kan je dan ook rekening mee houden bij het kopen van een zonnebril en de rits van je tas. Dit soort kleine details, doen veel voor je outfit.

Haaraccessoire

De haaraccessoire is tegenwoordig niet meer weg te denken. Je kunt hierbij denken aan de scrunchie, maar ook de normale haarband is weer helemaal terug van weggeweest. Het leuke hieraan is dat ze niet zo veel kosten en je ze daardoor in veel verschillende kleuren kunt kopen. Zo heb je voor iedere gelegenheid weer wat leuks!

Similar Posts