Nieuws

Stappenplan: zo verzorg je je wenkbrauwen

schoonheid

Het verzorgen van je wenkbrauwen is niet moeilijk en kost niet veel tijd. Wanneer je eenmaal weet wat de juiste vorm en goede middelen zijn, is het makkelijk om het bij te houden. Er zijn een aantal stappen die je kunt volgen om je wenkbrauwen te verzorgen.

Reinigen

Een schone huid is goed voor de verzorging van jouw wenkbrauwen. Om je wenkbrauwen in het juiste model te brengen, was je je gezicht met warm water. Wrijf niet te hard, zo voorkom je dat je haarzakjes uit de huid trekt.

Vorm

Om de vorm van je wenkbrauwen te bepalen, zijn er enkele trucs. Zo is het slim om een potlood of make-up kwast te gebruiken bij het meten. Zorg dat de binnenste hoek van je wenkbrauw recht boven de zijkant van je neus staat. De buitenkant van je neus moet gelijk staan aan de buitenkant van je wenkbrauw, ook dit meet je met het potlood of de kwast. Tot slot is het belangrijk dat de lijn van de buitenkant van de neus gelijk staat aan het midden van je pupil: dit is de plek waar de boog moet komen.

Epileren en kammen

Verwijder haartjes die buiten de ideale wenkbrauwvorm vallen met een pincet. Borstel daarna alle haartjes omhoog. Zo kun je zien welke haartjes er weer buiten vallen. Door je wenkbrauwen regelmatig te epileren bespaar je tijd en daarnaast blijft de vorm optimaal.

Wenkbrauwen kleuren

Tot slot kun je je wenkbrauwen een kleurtje geven. Dit kan op verschillende manieren en wij raden je dan ook aan om een behandeling bij Perfect Eyelash te boeken. Zij epileren niet alleen je wenkbrauwen, zij zullen ook de styling verzorgen.

Bekijk ook: 

Cursus wimperextensions

Nagelstyliste Harderwijk 

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *