Nieuws

Slips kopen?

In het veelzijdige assortiment van Be®Nice Lingerie voor jou vind je de luxe lingerie. De mooiste slips voor dames en heren in allerlei maten en kleuren, met leuke afwerkingen en printen, gemaakt van de meeste exclusieve materialen.

Assortiment

Bij Lingerie voor Jou vind je voor de dames veel verschillende slips; strings, briefs, hipsters, shorts en rioslips. Van corrigerend tot naadloos, van taille- tot maxislips. Je bent bij ons aan het goede adres voor alle soorten slips.

Maar wat is eigenlijk een hipster? Wat is het verschil tussen een tailleslip en maxislip? En een rioslip, heb je daar wel eens van gehoord?  Hier volgt een overzichtje van de diverse slips uit ons assortiment, met natuurlijk een paar mooie suggesties uit de webshop.

Strings

Een string bedekt je billen niet en is daarom ideaal nauwsluitende jurken en rokken en strakkere broeken. Bij Be®Nice Lingerie voor jou hebben in onze shop vele elegante strings, onder andere de Avero String van Marie Jo in 5 verschillende kleuren, met een speels bloemetje aan de achterkant.

Briefs

Van Marie Jo hebben wij ook de Jane Slip Rio Briefs in 3 mooie kleuren. De fijne broderie loopt mooi over de heupen, tekent niet af en sluit mooi aan rond de billen. Brief is Engels voor slip, dus eigenlijk is het gewoon een slip, maar het klinkt luxer!

Hipsters

Hipsters zijn laag uitgesneden broekjes welke niet boven je broek of rok uitkomen. Ze sluiten mooi aan bij je benen. Be®Nice Lingerie voor jou heeft een romantische comfort hipster uit de Mey Amorous serie met doorzichtig kant aan de achterzijde.

Shorts

Bij een short denken we meteen aan een klein broekje met pijpjes, zoals de Mey Shorts uit onze shop. Een short kan ook heel mooi en elegant zijn, kijk maar naar de Cassiopee Shorty. Deze short is een kantwerken broekje, met korte pijpjes, voor een elegante look.

Rioslips

De rioslip is eigenlijk een gewone slip en een slip is gewoon een broekje zonder pijpjes. De rioslip heeft een normale bedekking van het achterwerk. Het model kan laag zijn, met de rand onder de heup, zoals de L’Aventure Alexander van Marie Jo, welke een extra touch heeft door de transparante stof aan de zijkanten. Maar ook hebben wij hoge modellen bij Be®Nice Lingerie voor jou, namelijk de luxe Avero Rioslip van Marie Jo. Deze rioslip is volledig blikdicht en subtiel versierd met bloemenbroderie.

Taille- en maxislips

De tailleslip zit lekker hoog in de taille, meestal tot net onder de navel. De maxislip zit nog iets hoger in de taille, meestal rond de navel en is vaak corrigerend. Prima Donna heeft een elegante Deauville Tailleslip Special Edition. Deze slip heeft een mooie silky tan kleur en een doorzichtig bloemenmotief aan de zijkanten. Sloggi heeft meerdere maxislips, onder andere de Control Maxi. Deze slip is mooi versierd, in verschillende kleuren verkrijgbaar en ook nog eens corrigerend.

Advies

Voor een uitgebreide collectie lingerie en uitstekend advies ben je bij Be®Nice Lingerie voor jou aan het juiste adres. Ontdek ons veelzijdige assortiment voor dames en heren en kijk wat perfect past bij jouw lichaam en jouw wensen. Heb je advies of hulp nodig? Bij Lingerie voor Jou helpen ze je graag verder.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *