Sieraden mooi houden, doe je zo!

Als je in het bezit bent van mooie en dure sieraden, dan wil je natuurlijk niets liever dan dat ze zo lang mogelijk mooi blijven. Er is niks zo vervelend als nieuwe sieraden kopen die bij aankoop goud zijn en na een paar keer handen wassen verkleuren naar zilver. Met een aantal handigheden zorg je ervoor dat je sieraden wel mooi blijven en ze zo lang mogelijk meegaan. In dit artikel leggen we je er alles over uit!

Investeer in wat duurdere sieraden

Allereerst is het aan te raden om te investeren in wat duurdere sieraden. Het is misschien even wat meer geld neerleggen, maar uiteindelijk haal je het er wel uit. Het is goedkoper om eenmalig wat duurdere, maar goede kwaliteit aan sieraden te kopen, dan veelvuldig goedkopere, die maar kort meegaan. Duurdere sieraden zijn vaak van betere kwaliteit, wat ervoor zorgt dat ze langer meegaan. Ga naar een erkende juwelier en vraag daar de mogelijkheden naar een mooi armbandje of ketting.

Pas op met water

Een belangrijke en welbekende tip is dat je moet uitkijken met water. De meeste sieraden slijten daardoor gewoon veel sneller. Goede kwaliteit sieraden kunnen er vaak wel tegen, maar ook daarbij is aan te raden om ze gewoon even af te doen. Het is een kleine moeite en het zorgt ervoor dat je veel langer plezier hebt met je sieraden. Wanneer je in de zomer een enkelbandje om hebt, raden we aan om deze van goede kwaliteit te kopen die kan tegen water. Je wilt natuurlijk niet iedere keer dat je het zwembad of de zee in gaat, je je sieraad af moet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *