Petten bedrukken bij De PennenBoer

De PennenBoer heeft een ruim assortiment petten. Bedrukte petten kunt u als relatiegeschenk geven aan klanten of weggeven als promotiemateriaal. Een pet is een mooi geschenk dat heel opvallend is. Door de petten te bedrukken met uw bedrijfsgegevens vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Daarnaast ziet een pet met bedrijfsnaam er natuurlijk professioneel uit. Petten zijn voor zowel bedrijven als particulieren een geschikt geschenk om weg te geven. U kunt de petten ook weggeven als cadeau aan uw werknemers. Met onze bedrukte petten loopt iedereen er altijd goed bij. Bekijk het ruime assortiment petten en kies uw favoriete pet uit. 

Ruim assortiment petten

Wij hebben veel verschillende soorten petten die u kunt laten bedrukken. Wij hebben uiteraard de algemeen bekende zonnepet. Deze pet is geschikt voor elke tijd van het jaar, maar vooral in de zomer kan deze pet bescherming bieden tegen de zon. Daarnaast hebben wij ook visserspetten en cowboypetten. Voor afstudeerders is het leuk om een afstudeerpet weg te geven als cadeau. Bij De PennenBoer kunt u de kleur van de pet uitkiezen en kunt u de pet laten bedrukken in vier verschillende kleuren. Stuur uw ontwerp op naar ons en wij zorgen voor de bedrukking en levering. Voordat wij de petten bedrukken sturen wij u een gratis proefdruk op. Pas na uw akkoord worden de petten bedrukt en naar uw verzonden. 

Geschenken en promotieartikelen online kopen

Naast petten verkoopt De PennenBoer nog veel meer andere geschenken en promotieartikelen. U kunt alle artikelen in onze webshop laten bedrukken en weggeven als relatiegeschenk. Promotieartikelen met uw bedrijfsgegevens zorgen voor een grotere naamsbekendheid. Naast petten kunt u bijvoorbeeld ook koffiekopjes laten bedrukken bij De PennenBoer. Heeft u vragen of wilt u advies over de bedrukking van een product? U kunt ons eenvoudig telefonisch (074 – 711 0211) of per mail (info@depennenboer.nl) bereiken. Daarnaast kunt u op onze website chatten met onze collega’s.