Mode en Kleding

Op zoek naar wasparfum?

Een van de belangrijkste zintuigen van de mens, is reuk. Dit heeft invloed op onze ervaring van dingen, herinneren en zelfs hoe we dingen proeven, en het belangrijkste is dat we dit niet uit kunnen sluiten. Daarom is het ook belangrijk dat onze kleding lekker ruikt, zodat wij ons comfortabeler en zelfverzekerder voelen. Daarom bieden wij bij Wasgeurtje verschillende soorten wasparfum aan! Deze zorgen er voor dat uw kleding schoon en fris ruikt, vers uit de was, voor de rest van de dag!

Wat is wasparfum?

Eigenlijk zegt de naam het al: wasparfum is parfum voor in de was. Onze geuren zijn speciaal ontwikkeld om uw schone was heerlijk te laten ruiken. Deze geurtjes zijn geschikt voor zowel witte was, donkere was of bonte was. Onze parfums kan u zien als een toevoeging op het wasmiddel en wasverzachter. U kan de wasparfum simpel toevoegen aan de normale wasmiddelen of wasverzachters die u gebruikt. Zo houd u uw kleding lekker zacht en schoon met een lekkere verfrissende geur erbij.

Ons assortiment bestaat uit 5 verschillende geuren:

  • Blossom drip
  • Morning vapor
  • Flower rain
  • Sundance 
  • Full moon

Op onze website bieden wij echter ook een proefpakket aan, waar u kennis kan maken met deze 5 verschillende geuren. U hoeft alleen de dop los te draaien en de inhoud in het wasverzachterbakje te gieten. Na het wasprogramma en het openen van de deur kan u direct ruiken wat uw favoriete geur is.

Tegenwoordig is kleding een belangrijk iets. Je kleding zegt wat over u. Kleding maakt u als iemand die aan het werk is, vrije tijd heeft of aan het sporten is. Geur beïnvloed de hersenen veel, dus daarom is het belangrijk dat er geen vieze geurtjes aan uw kleding zit. Onze wasparfum zorgt er voor dat u geen deodorant of parfum meer hoeft te gebruiken als u ergens naartoe gaat. Onze parfum zorgt er voor dat uw kleding de hele dag lekker ruikt, ook als de deodorant of eau de toilette vergeten is. 

Hoe werkt wasparfum?

Onze producten komen rechtstreeks uit Italië. Het product is gemaakt voor consumenten die op zoek zijn naar een manier om de was en kleding lekker te laten ruiken, zonder de was te beschadigen. Verder is onze wasparfum ook volledig kindvriendelijk, milieubewust en vrij van parabenen (E-nummers). Ook zijn ze gemaakt op de basis van essentiële oliën. Onze heerlijke geuren worden aan het eind van uw wasprogramma vermengd met het wasgoed, en de geuren blijven de hele dag hangen. 

Hoe gebruikt u de wasparfum? Druppel de wasparfum in het dopje (5mL), en doe deze in het laatje van de wasverzachter bij een volle wastrommel. Bij ons proefpakket kan u een half flesje gebruiken (5mL), of gewoon het hele flesje. 

Onze producten zorgen er voor dat de wasruimte en uw was heerlijk ruiken naar de frisse geuren die op onze website worden aangeboden. Onze producten zijn volledig veilig voor uw kleding, en zorgt ervoor dat deze de hele dag fris ruikt. De wasparfum is makkelijk te gebruiken en zorgt er gegarandeerd voor dat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt, de hele dag door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *