Nike Max Schoenen

Toen deze website live ging is jullie, onze lezers, onze trouwe fans, volgers van het eerste uur, beloofd dat deze websites de trends op het gebied van Nike schoenen zou bijhouden. Vandaag een blog post met hierin de schoenentrends van 2019 expliciet gericht op Nike (air) schoenen.

Nike trends zomer 2019

Ja ja Jaaaaa! De dagen worden langer, het weer is beter, overal om je heen zijn mensen vrolijk, lopen kleine kuikens rond en lopen de dames in rokjes. Rokje en? Juist, rokjes en Nike schoenen! Wat maakt Nike de schoen van 2019 en wat zijn de trends waar jij de blits mee gaat maken? Dat lees je in deze blog.

  1. Back tot he classics

Zoals we gewend zijn van Nike innoveren ze schoenen maar behouden ze toch vaak de klassieke look. Deze klassieke look is precies wat jouw zomerse outfit perfect af gaat maken. Flaneren op festivals, korte broek en t-shirt aan en natuurlijk deze tijdloze opper schoen. TOP.

  • Felle kleuren

Zowel bij dames tassen, riemen, shirts en alle andere dames en mannen mode is ook bij schoenen felle kleuren een pré. Maak jouw outfit af door onder je gekleurde broek een regenboogkleurige Nike schoen te dragen. Te opvallend voor jou? Ben je mal HAHA

  • Sokconstructie

Sportief en enorm comfortabel. Iedereen kent het wel, je hebt de perfecte schoen aan maar je mismatch enorm vanwege de dikke sport sok die je er bij combineert. Met de nieuwe sok constructie zul je dit probleem verwijzen naar de prullenbak en stap je zelf juist helemaal in de gerecyclede modus.  

Waarom Nike Air onze favoriet voor 2019 is

Nike Air de schoen die zowel klassiek als modern is en zowel demping als licht gevoel, comfort en stijl combineert. De schoen waarmee je kunt gaan sporten maar ook niet misstaat op het werk of in de club. Ben je op zoek naar nieuwe schoenen? Koop snel je nieuwe Nike!