Mode

Kleding

Zwijneburgmode

Kleding draagt iedere vrouw, de een houdt van broeken, waar de ander juist meer van de rokjes en jurken is. kleding die heb je in allerlei soorten en maten. Voor iedere vrouw en gelegenheid wat wils, dus ook voor jou!De aankomende trends


De trends voor aankomend seizoen bestaat uit zowel oudere items als wat nieuwere. Ben je nog helemaal verliefd op je maxi dress met bloemetjes print? Deze is dit jaar nog volop in de mode. Iets wat ook veel naar boven komt zijn de ruitjes patronen, deze ken je al van vroeger, maar komt nu volop terug in de modewereld. Kortom eigenlijk is dit een jaar wat alle modetrends van de afgelopen jaren worden gedragen. Van franjes, donkere kleuren, ruitjes, bloemetjes en zelfs invloeden van de jaren 50 en 60 de A lijnen komen weer volop in de mode. Wat ook veel te zien is aankomend seizoen is cowboys stijl, maar ook maakt glitter een comeback.

Zwijneburgmode


Geisha jurk


Het merk Geisha is opgericht op Nederlandse bodem in 2001. Geïnspireerd door de Japanse cultuur is de geisha jurk bijzonder om te zien, maar vooral om te dragen. De geisha jurk is niet alleen betaalbaar, maar ook eigenzinnig en van deze tijd. De collectie wordt een aantal keer per jaar vernieuwd en zij maken gebruik van diverse stijlen. Van feestelijk, zakelijk of cashual. Voor elk moment vind je een geschikte geisha jurk.

Zwijneburgmode


Tramontana jurk


Het merk Tramontana dat is opgericht in 1983 in Nederland. De missie van het merk is om elke vrouw te laten stralen en zich goed te voelen met zichzelf wat ze ook draagt. Jaarlijk brengt Tramontana 8 collecties uit, het kenmerkt zich door de uitstekend pasvormen, de unieke designs en bijzondere kleuren. Net zoals de gehele kleding collectie is ook de tramontana jurk gemaakt van hoogwaardige materiaal, maar is wel nog betaalbaar.
Het merk heeft een breed assortiment en zo vind je een Tramontana jurk voor elke gelegenheid. Je kan er terecht voor chique items voor een zakelijke bespreking, maar ook voor iets meer casual voor een dagje uit. Kortom de tramontana jurk is er voor iedere vrouw.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *