Nieuws

Janse mode, alle kleding voor vrouwen

Wil je weten wat waar je goede kwaliteit kleren voor een goede prijs kan kopen? Als je opzoekt ben naar dames kleding voor dit zomer seizoen heeft Janse mode een uitgebreide collectie. Met hun kledingen ga je iedereen deze zomer verrassen door de verfrissende stijl van de assortiment die ze hebben. Als je geïnteresseerd ben, lees verder.

Janse mode

Janse Mode is een bedrijf van kleding gericht in 1906, die 14 fysieke winkels heeft in Nederland. Ze zijn gevestigd in Alphen aan de Rijn, Barneveld, Capelle aan den IJssel, Culemborg, Elst, Ermelo, Gouda, IJsselstein, Kampen, Maassluis, Rhenen, Rotterdam, Veenendaal en Wassenaar. Zij hebben ook een goedwerkend online webshop waar je al hun kleding kan bestellen. Ze werken samen met een groot aantal merken zoals Cambio, Esprit, FreeQuent, Cambio en Geisha onder anderen. Het hele jaar rond zijn ze bezig met hun assortiment te vernieuwen en het aan te passen op het seizoen en de nieuwe trends.

FreeQuent

Een van de merken waar Janse mode mee samenwerkt is FreeQuent. Ze zijn een Scandinavische merk die kleding voor vrouwen maakt. Opgericht in 2009, is Freequent een handelsnaam met stilvolle kleren die geïnspireerd zijn op de modetrends wereldwijd. Tussen hun collectie hebben ze een breed assortiment van jurken, pullovers, vesten, shorts, blouses en T-shirts. Ze zijn een merk met goede prijs/kwaliteit verhouding en met een milieuvriendelijke productie. Onder hun verzameling hebben zij kleding voor alle seizoenen en alle leeftijden.

Vaak is beslissen waar je kleding moet kopen of bestellen geen makkelijke keuze. Maar met Janse Mode hoeft daar geen twijfel meer over te zijn. Zij hebben goed geprijsde kleding van vele verschillende merken voor alle seizoenen en alle leeftijden. Daardoor zijn zij voor mij een absolute aanrader en hoop ik dat dit artikel jou ervan heeft overtuigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *