Nieuws

Een stijlvol overhemd een must in je garderobe

Woty Fasion

Het is nog winter, maar toch is het al de hoogste tijd om de trends uit de nieuwe voorjaarscollectie uit de doeken te doen. Het is immers prettig om alvast even de nieuwe mode van een overhemd te bekijken die je kunt gaan dragen zodra het echt voorjaar is. Vooral op dagen dat het weer zich niet van zijn zonnigste kant laat zien, is er niets leuker om in gedachten al met het voorjaar bezig te zijn in welk overhemd jij gaat schitteren. Je kunt nu al gaan kijken voor het voorjaars seizoen wat de leukste T-shirts, casual truien en stijlvolle overhemden gaan worden. Want een stijlvol overhemd is absoluut een must in je garderobekast.

Sportieve en stijlvolle voorjaars outfits

Om een modieuze en moderne outfit samen te stellen, kun je natuurlijk niet om stijlvolle overhemden heen. Dit seizoen draait het allemaal om klassieke modellen die beschikken over uitstekende draageigenschappen en die voorzien zijn van opvallende details. Je kunt ze perfect combineren tot zowel een casual outfit als business outfit. Overhemden met lange mouwen en modieuze dubbele kraag lenen zich vooral voor een geklede look, terwijl modellen met korte mouwen geschikt zijn voor zowel een BBQ als een rondje door de stad. Sommige mannen dragen ook overhemden met korte mouw naar hun werk. Ook heel modieus het komende seizoen zijn denim overhemden of hemden met kleurverloop. Je draagt overhemden natuurlijk op een broek naar voorkeur, een klassieke jeans, nonchalante cargobroek of katoenen chino of korte broek. Wat je ook kiest, je kunt er in alle gevallen sportieve en stijlvolle voorjaars outfits mee samenstellen.

Mannen en riemen

De riem is voor vele heren een essentieel accessoire. Waar de riem echter voor de ene man puur en alleen functioneel wordt gedragen, ziet de andere man de kans om met een mooie riem zijn persoonlijke stijl te tonen. Wat dit accessoire voor jou ook betekent ook hierin is er keus in overvloed. De collectie biedt een gevarieerde mix tussen klassiek elegante leren riemen en eigentijdse gevlochten riemen in verschillende kleuren.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *