Dit zijn de sieradentrends voor 2020

Een nieuw jaar, betekent ook: nieuwe sieradentrends! Voor elk seizoen zijn er wel weer nieuwe kleuren, materialen en modellen waar de sieraden uit bestaan. Voor ieder wat wils dus! Maar welke leuke sieradentrends heeft het nieuwe jaar voor ons in petto? Wij zochten het voor je uit.

Kleuren

De kleuren voor het nieuwe jaar mogen best fel zijn. Kleurtjes die veel terug gaan komen zijn warme kleuren, zoals rood, oranje, bruin, mosterdgeel en perzik. Dit zijn vooral kleuren voor de herfst en de winter. In de zomer en lente gaan we weer neutrale kleuren zien, zoals blauw, zacht roze, beige, wit en lichtgrijs.  

Materialen

Net zoals afgelopen seizoenen blijft mesh heel populair, een soort gewoven staal. In bijna alle sieraden kan mesh verwerkt zitten. De meeste horlogebandjes zijn van mesh en ook armbanden en ringen kunnen van dit materiaal gemaakt zijn. Over het algemeen zijn mesh sieraden te verkrijgen in zilver, goud, witgoud en roségoud. Ook sieraden met leer, staal, glaskralen en metaal gaan we veel terugzien.

Sieraden met parels

De parels zijn weer terug van weggeweest! Parelkettingen, pareloorbellen, parelhangers, noem het maar op. Met sieraden met parels zit jij wel safe dit jaar. Het heeft een elegante en klassieke uitstraling. Bovendien kun je parels makkelijk combineren met kleding. Deze trend hoeft niet alleen voor de ouderen mensen te zijn. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker jongere generaties parels dragen. Een tijdloze look dus!

Minimalistische horloges

Er was een tijd dat horloges voorzien moesten zijn van zoveel mogelijk wijzers, knoppen en steentjes. Deze trend is in 2020 toch echt helemaal over. De minimalistische horloges daarentegen worden steeds populairder. Hierbij geldt: hoe simpeler hoe beter. Dus geen extra benodigdheden dan alleen een simpel model met drie wijzers. Een online horlogespecialist biedt ontzettend veel minimalistische horloges aan, waardoor er vast voor jou ook een leuke bij zit.