Nieuws

Deze items mogen niet ontbreken in je koffer

Ben jij zo iemand die met z’n tweeën op de koffer moeten zitten om ‘m nog dicht te krijgen, 8 paar schoenen, 4 verschillende slippers, 10 jurkjes, 10 korte broekjes en 5 bikini’s? Zal het genoeg zijn? Of heb jij altijd nog zeeën van ruimte over op de heenweg en kan je koffer op de terugweg niet meer dicht door alle nieuwe outfits die je hebt gescoord? Eén ding is zeker, deze items mogen nooit ontbreken in jouw koffer als je op zonvakantie gaat.

Kleding

Weet jij al naar welke zonnige bestemming je gaat tijdens de zomervakantie? Zo ja, dan is het tijd om passende outfits te scoren. Waarschijnlijk kun je het grootste deel al uit je eigen kledingkast halen. Heel veel heb je overigens niet nodig tijdens je vakantie, want zeg nou eerlijk, het grootste deel van de tijd loop je in je badkleding op het strand.

Maar het is goed om voor meerdere gelegenheden een outfit te hebben. Zorg dat je wat fijne jurkjes hebt die je gemakkelijk over je bikini heen aantrekt, dat is altijd handig voor een dagje bij het zwembad of op het strand. Neem daarnaast een outfit mee die je aan kan voor een dagje eropuit. Hier horen goed zittende schoenen bij! En neem jouw favoriete outfit mee voor als jullie ‘s avonds uiteten gaan. Houd er hierbij ook rekening mee dat het in de avond soms wat kouder kan zijn, vergeet dus niet een trui en/of vest in te pakken.

Accessoires

Jurkjes check, slippertjes check, handige beach outfits check, nu is het tijd voor de accessoires. Op vakantie mag een hippe zonnebril natuurlijk niet ontbreken, maar ook wat leuke zomerse haaraccessoires moeten zeker ingepakt worden. Gelukkig nemen deze niet zo veel ruimte in, terwijl je er wel heel makkelijk je outfit mee op kunt leuken!

Overig

We snappen dat je er fashionable uit wilt zien tijdens je vakantie, maar er is meer dan alleen kleding. Vergeet ook zeker niet die fijne (veel te grote) badhanddoek voor op het strand, zonnebrand, een strandbal, een GoPro voor te gekke onderwaterfilmpjes tijdens het snorkelen, oh en natuurlijk je snorkel zelf!

Similar Posts