Mode

De verschillende soorten sieraden voor mannen

Sieraden kunnen iemands outfit af maken maar ook laten zien hoe iemand is en waar ze van houden. Hierdoor zijn er sieraden voor vrouwen maar ook voor mannen. Het assortiment voor sieraden voor mannen is groots. Zo is er voor iedereen wel wat. Niet iedereen houdt namelijk van dezelfde soort sieraden. Zo houdt de ene man van armbanden terwijl de ander liever kettingen draagt. Daarbij zijn er ook nog eens horloges en oorbellen die speciaal voor de mannencollectie is gemaakt. Het grootste verschil tussen mannen en vrouwen sieraden is vooral de vorm. Zo zijn mannen sieraden wat robuuster omdat het lichaam ook groter is. Hierdoor zijn mannen horloges ook veel groter dan vrouwen horloge.

Armbanden

Mannen armbanden zijn er in veel verschillende soorten maten, kleuren en modellen. Over het algemeen zijn ze gemaakt van bijvoorbeeld leer of zilver. Bij deze armbanden zal je niet snel wat poespas vinden maar houden ze het simpel. Daar kan natuurlijk wat kleur tussen zitten als wit, zwart, blauw, groen etc. Buiten leer en zilver, zijn kralenarmbanden ook erg in voor de mannen. Dit zijn vaak armbanden met ronde bolletjes. 

Kettingen

Ook kettingen voor mannen zijn robuuster. Dit is ook niet zo gek. Mannen hebben namelijk over het algemeen een grotere borstkas en nek. Als ze een dames ketting dragen, zal de ketting uit het niet vallen. De meeste kettingen zijn ook hierbij weer van staal, zilver, goud en zwart. Buiten de ketting hangt er misschien een soort van bedeltje aan. Over het algemeen zijn de sieraden van mannen en vrouwen niet zo verschillend. Is voornamelijk de maat wat het anders maakt. Kijk eens bij Finaste.

Horloges

Mannen houden van horloges. Dit sieraad is niet alleen maar erg mooi maar ook nog eens zeer handig. Een horloge kan namelijk altijd te pas komen. Buiten dat zijn horloges een mode statement. Je kan ze zelfs gebruiken als investering als je een duur merk wilt. Ook bij horloges zijn er verschillende modellen en kleuren. Hierbij heb je een ruime keuze aan materiaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *