De leukste winkeltjes in Rotterdam

De laatste tijd komen er steeds meer winkeltjes en pop-up stores in het centrum van Rotterdam. Om te shoppen ben je hier dus wel aan het goede adres. Het centrum is een unieke mix van hippe, moderne, trendy en chique zaken, waar er dus voor iedereen wel iets leuks tussen zit. Met name de Lijnbaan, Nieuwe Binnenweg en de Hoogstraat zijn geliefde plekken voor de shoppers onder ons. Wij vertellen je graag waar in Rotterdam de leuke winkeltjes zitten!

Vintage

Voor de vintage liefhebbers heb je vlakbij de Witte de Withstraat een vintage winkeltje zitten, Dear Hunter Vintage, waar ze kleding, sieraden en tassen verkopen. Ook Cheap Fashion aan de Meent biedt jou de perfecte kans om rond te neuzen tussen kleding om jouw perfecte outfit te kiezen! Het voordeel van vintage shoppen is dat het betaalbaar is en je koopt unieke kleding waar niet iedereen in loopt. Hiernaast is het een duurzame manier van winkelen.

Juwelier

Door heel Rotterdam zijn er verschillende juwelierszaakjes te vinden waar je mooie sieraden kunt kopen. Een bekende Juwelier in Rotterdam is Brunott, maar zo zijn er natuurlijk nog veel meer. Brunott is gevestigd aan de Oude Binnenweg en biedt armbanden, kettingen, oorbellen, broches, horloges en noem het maar op. Ook voor reparaties of advies kun je bij hen terecht.

Conceptstore

Conceptstores zijn eigenlijk de leukste winkels. Je kunt er heerlijk winkelen en neuzen tussen een breed assortiment aan producten. Vaak vind je hier de meest originele spulletjes, die je normaal nooit in een winkel ziet. Een van de meest bekende conceptstores in Rotterdam is Keet. Dit is een winkel en café in één. Zo kun je hier dus ook neer ploffen voor een bakje koffie of thee. Bij Keet verkopen ze verschillende spulletjes, zoals sieraden, babykleding, verzorgingsproducten en leuke accessoires voor in huis.