De leukste tassen van dit seizoen

Het zomerseizoen is natuurlijk al een tijdje bezig en we kunnen alweer uitkijken naar de herfstcollectie. Dit betekent altijd dat het tijd is voor uitgebreide sale bij ongeveer alle modezaken. Daarom is het hoog tijd om de leukste tassen van dit zomerseizoen nog snel door te nemen. Zo kun je voor een mooie prijs toch nog een zomerse tas op de kop tikken!

Elegante tas

Ben je eerder chic dan stoer? Dan is deze tassentrend helemaal voor je weggelegd. De elegante tas is namelijk meer terug dan ooit. Bij chic denk je misschien meteen aan Gucci en Chanel, maar dat is nergens voor nodig. Ook andere merken, zoals Lederwarenwebshop, hebben zeer elegante tassen in de collecties hangen. Zorg ervoor dat je kiest voor een rustige kleur en een classy materiaal.

Doorzichtige tas

Heb je niks te verbergen? Dan kun je zeker meedoen aan de doorzichtige tassentrend. Hierbij draag je een tas met als materiaal doorzichtig plastic. Voorbijgangers zullen dus precies kunnen zien wat je allemaal in je tas hebt zitten. Ben je erg op je privacy gesteld? Dan is deze trend misschien niet helemaal voor je weggelegd.

Praktische tas

Tot slot is ook de praktische tas, eentje die we niet moeten vergeten. Bij een praktische tas kun je bijvoorbeeld denken aan een laptoptas. Handig voor naar je werk en toch heel stijlvol. Kies hiervoor een mooie donkerbruine of grijze kleur. Elegant en praktisch!