De leukste cadeautjes voor je vriend

Hoewel ik mijn vriend heel lief vind, is zijn verjaardag bij lange na niet mijn favoriete dag van het jaar. Dit betekent namelijk dat ik weer moet bedenken wat voor cadeau ik hem zal geven en dat is in 1 woord: rampzalig. Hij heeft alles al en heeft nooit wensen, dus elk jaar zit ik weer met mijn handen in het haar om toch iets leuks bedenken. Deze verjaardag heb ik al mijn ideeën opgeschreven en die zal ik in deze blog op een rijtje zetten.

Schoenen

Aangezien mijn vriend nooit een ster is in winkelen en kleding of schoenen voor zichzelf kopen, leek het mij een goed idee om hem hier eens een handje bij te helpen. Schoenen zijn altijd wel een leuk cadeau, omdat het iets is waar hij echt iets aan heeft en nog lang kan gebruiken. Een tip is om even te kijken bij Nubikk herenschoenen. Ze hebben veel verschillende stijlen, dus er zit altijd wel iets tussen wat bij jouw vriend past. Heb je iets minder te besteden voor het cadeau, dan kan je ook altijd kijken bij winkelketens als H&M of Zara.

Een dagje weg

Een dagje weg is mijn “go-to” cadeau als ik het echt even niet meer weet. Dit is een goed en makkelijk cadeau, want je kan het helemaal aanpassen aan de persoon aan wie je het geeft. Zelf vind ik dit ook altijd een leuk cadeau om te krijgen, omdat het gewoon heel gezellig is om samen lekker een dagje op stap te gaan. Zo ben ik dit jaar voor de verjaardag van mijn vriend gaan bierproeven in een kleine bierbrouwerij in Amsterdam en zijn we hier na afloop gaan eten. Dit is natuurlijk maar 1 voorbeeld, er zijn nog veel meer mogelijkheden voor dagjes weg. En dit is natuurlijk een win-win-situatie, want jij kan ook meteen profiteren van zijn cadeau!

Een horloge

Voor mijn vriend geldt voor horloges wat voor mij met schoenen geldt; je kan er nooit genoeg van hebben. Volgens mij hebben meer mannen last van een verslaving aan horloges, vandaar dat ik dit cadeau idee ook maar aan dit lijstje heb toegevoegd. Net als schoenen zijn er heel veel verschillende horloges en is er dus voor ieder wel wat wils. Ook zijn horloges veel verschillende prijsklassen, dus je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Zelf vind ik een horloge wel altijd lastig uit te kiezen voor iemand anders. Heb jij dit ook, dan is het natuurlijk ook een idee om er een gezellig dagje uit van te maken en je vriend zelf een horloge te laten uitkiezen!