De laatste schoentrends voor heren

Ben je op zoek naar een paar nieuwe schoenen? Tegenwoordig vind je zowel in de winkel als online een steeds uitgebreider aanbod. Schoenen worden alsmaar populairder en ze kunnen een outfit maken of kraken! In dit artikel deel ik een aantal van de laatste schoenentrends met je.

Nette sneakers

Nette sneakers kun je dragen bij veel verschillende outfits en in veel verschillende gelegenheden. Ze worden dan ook steeds populairder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Floris van Bommel sneakers? Floris van Bommel is een merk dat voor zich spreekt en natuurlijk is het merk bekend van haar veterschoenen. Deze schoenen staan bekend als stijlvol en kwalitatief en met de laatste sneakercollectie stelt Floris van Bommel wederom niet teleur. Neem een kijkje op vanbommelschoenmode.nl en ontdek het zelf!

Sportieve sneakers

Naast nette sneakers, kun je natuurlijk ook kiezen voor een paar traditionele, sportieve sneakers. Het nadeel van sportieve sneakers ten opzichte van nette sneakers is dat ze mogelijk minder goed te combineren zijn met verschillende soorten outfits. Zo kun je dit type schoenen niet altijd dragen bij een nette outfit of bij een formele gelegenheid.

Sneakers worden de laatste jaren steeds populairder, maar je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om voor een ander type schoen te gaan. Een paar boots of nette veterschoenen bijvoorbeeld. Het meest belangrijke is dat je kiest voor een paar schoenen van goede kwaliteit waar je je prettig in voelt!