Mode

Bruidsschoenen: sneakers of stiletto’s?

trouwjurk

Het is tijd: je hebt je trouwjurk gevonden en de sluier uitgekozen. Om de outfit compleet te maken heb je nog bruidsschoenen nodig. Wat vind jij belangrijk? Ga je voor trendy of elegant? Wij vinden het erg belangrijk dat de bruidsschoenen comfortabel zitten. In deze blog geven we verschillende opties.

Op zoek naar bruidsmode of bruidsschoenen? Bekijk: 

Bruidsmode Eindhoven
Bruidsmode Den Bosch

Bruidsmode Deurne

Hakken

Bij een bijzondere dag horen bijzondere schoenen. Veel vrouwen zijn dol op hakken. Niet gek want het staat ontzettend mooi onder een trouwjurk. Vind je het lastig om op hakken te lopen? Er zijn verschillende hakken die een bredere hak hebben. Dit soort hakken zitten een stuk comfortabeler en zijn steviger dan naaldhakken.

Sneakers

Hou jij niet van hakken? Geen probleem, sneakers onder een trouwjurk zijn helemaal in. Je kunt ervoor kiezen om sneakers te zoeken die je de hele dag draagt. Een andere optie is het combineren van sneakers en hakken. Zo kun je overdag hakken dragen en tijdens het feest wissel je om naar sneakers. Tip: trek matchende sneakers aan met de bruidegom. Dit staat gegarandeerd leuk op de trouwfoto’s!

Andere platte opties

Oke. Hakken zijn niet je ding en sneakers vind je niet passend onder je trouwjurk. Geen paniek, er zijn nog andere opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor ballerina’s, sandaaltjes of een paar sierlijke slippers. Er zijn genoeg opties die chique staan én lekker zitten. Op deze manier kun je gemakkelijk naar het altaar lopen. Deze sierlijke slippers kun je altijd nog vervangen door een paar toffe sneakers. Dansen tot in de late uurtjes wordt hierdoor mogelijk!

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *