#3 kledingmerken voor Formule 1 fans

Als Formule 1 fanaat heb je altijd voorkeur voor een bepaald team. Of dat nou Mercedes, Ferrari, Red Bull of één van de kleinere teams is, ze hebben allemaal merchandise. Eigenlijk is die kleding vaak een wandelende reclamezuil voor de sponsoren van die teams en zijn ze daardoor niet echt casual. In dit artikel geef ik je drie merken die alles met Formule 1 te maken hebben en ook nog eens casual draagbaar zijn!

#1 Heeltread

Heeltread is een portugees bedrijf dat sokken verkoopt. ‘Wat suf!’ hoor ik je denken maar deze sokken zijn bijzonder. De sokken zijn namelijk geïnspireerd door bekende raceauto’s. Zo hebben ze sokken van Formule 1 auto’s maar ook van klassieke raceauto’s. Ze hebben zelfs een speciale samenwerking met WRC, het officiële rally kampioenschap!

#2 WTF1

Als Formule 1 fan zal je dit merk waarschijnlijk wel kennen. Wellicht niet als kledingmerk maar als community, want dat is hun basis. Vooral op social media zijn zij erg groot en daar maken ze profijt van door producten te verkopen. Ze verkopen mokken, T-shirts en hoesjes met de leukste opdrukken en quotes uit de formule 1. Zeker een bezoekje waard!

#3 Keppninni

Wat een aparte naam hoor ik je denken. Dat klopt, het staat voor racen in het IJslands. Het merk richt zich specifiek op liveries in de autosport, niet alleen Formule 1 dus. Ze vonden de merchandise die Formule 1 teams aanboden nooit echt mooi om zelf te dragen dus hebben ze dit merk opgericht. In eerste instantie begonnen ze met kleding maar hebben de focus al snel verlegd naar telefoon hoesjes. Ze hebben inmiddels meer dan 64 verschillende soorten hoesjes op de website staan en hebben zelfs een samenwerking met een Italiaanse livery designer Davide Chiapinni.

Alle drie de merken zijn een kijkje op hun website waard! Ze bieden gave producten tegen een acceptabele prijs. Volg ze ook allemaal op social media. Er komt regelmatig leuke en informatieve content voorbij!