De schoenenmode van deze winter

Welke schoenen komen deze winter in de mode? Welke trends gaan we dit najaar veel zien? Wij deden onderzoek naar de nieuwste trends op gebied van schoenen. In deze blog zetten we een nieuwe trends voor je op een rijtje. Kijk op http://www.sneakers.nl voor nog meer inspiratie!

Hoge zolen en plateaus

Deze winter zien we veel hoge zolen en plateaus in de schoenencollectie. We zien vooral veel sneakers, zoals air max 90 nikes met hoge zolen. De zool heeft vaak een opvallende kleur zoals, rood, geel of oranje. Maar soms is de zool ook onopvallend wit of zwart. Een plateau zool geeft je outfit een moderne uitstraling. Bijkomend voordeel is dat je makkelijk een centimeter of 5 groter lijkt. En het loopt ook nog eens super fijn!

Schoenen met bont

Wat we ook veel terugzien deze winter zijn schoenen met bont, of andere zachte stoffen. Vaak zijn de schoenen aan de binnenkant gevoerd met een zacht stofje. Deze zie je er dan een beetje bovenuit komen. In de winter is dit natuurlijk ideaal, omdat je voet lekker warm blijft. Het ziet er ook nog eens super knus en winters uit. We zien deze trend ook veel bij hoge schoenen en laarzen.

Blokjes en streepjes

Dit seizoen zien we veel opvallende patronen op de winter schoenen terugkomen. Zo zien we bijvoorbeeld veel sneakers met blokjes en streepjes. Normaal is dit meer een trend die je in de zomer ziet. Deze patronen kunnen allerlei kleuren hebben zoals, groen en geel maar ook zwart of wit. Ook op laarzen zien we veel patronen terugkomen.

Felle kleuren

Deze winter zijn felgekleurde sneakers helemaal in. We zien bijvoorbeeld veel gele, rode, groene en roze sneakers. Hoe opvallender, hoe beter lijkt het wel. Combineer ze met een mooie spijkerbroek en je ziet er super modern uit!